MEMBONGKAR POTENSI ANAK
ANDA SEBAGAI SEORANG

INOVATOR

Kami menyediakan program pembelajaran yang menarik untuk anak-anak mempelajari pengaturcaraan dan mengembangkan kemahiran mereka dalam menyelesaikan masalah serta berfikir secara kritis melalui sesi yang dikendalikan oleh pengajar yang berpengalaman.

Mengapa iTrainkids

Mencipta inspirasi hari esok

Kami merangka sesi pembelajaran interaktif yang tertumpu pada memperkasakan minda muda dengan kemahiran masa depan. Anak-anak diajar untuk mencipta penyelesaian yang memberi kesan kepada dunia yang mereka diami, menggunakan teknik pengekodan dan STEAM sebagai asas.

Kaedah pembelajaran yang lancar

Kandungan yang dibina berdasarkan penyelidikan

Pengalaman pembelajaran yang bermanfaat

Meningkatkan kejayaan akademik

BAGAIMANA METODOLOGI PEMBELAJARAN KAMI BERFUNGSI

Kami percaya bahawa konsep perlu ditunjukkan kepada anak-anak, bukan sekadar berbicara mengenainya. Dengan saiz kelas yang kecil, aktiviti yang praktikal, dan pendekatan pembelajaran berdasarkan pengalaman, anak-anak dapat terus terlibat dan belajar dengan lebih cepat!

Membayangkan

Bekerjasama

Melibatkan diri

Mencipta

Bagaimana kami menyediakan minda masa depan? Kami mencipta suasana yang merangsang minda berfokuskan pada penyampaian program dalam persekitaran yang sepenuhnya interaktif, intelektual, dan praktikal, bagi menjadikan proses pembelajaran lebih menarik pada generasi muda.

Kaedah Pengajaran Kami

Tenaga pengajar kami memiliki kepakaran dalam merumus dan menetapkan objektif, sambil memupuk minda berorientasikan matlamat serta mencipta pengalaman yang benar-benar praktikal.

Perjalanan Pengekodan Kami

Kami menyediakan pelbagai pilihan kursus yang menghasilkan projek seperti Pembangunan Masjid melalui Minecraft, Aplikasi Terjemahan Arab dan Laman Web Ayat Al-Quran serta Pemodelan 3D dan Robotik.

Kursus Kami

Pembangunan Permainan Scratch

12 Minggu Pembelajaran dan Projek

Rangka Kursus

Pembangunan Permainan Minecraft

12 Minggu Pembelajaran dan Projek

Rangka Kursus

Pembangunan Apl MIT App Inventor

12 Minggu Pembelajaran dan Projek

Rangka Kursus

Pembinaan Laman Web

12 Minggu Pembelajaran dan Projek

Rangka Kursus

Testimoni dari ‘Star Coder’ kami dan ibu bapa mereka

Tidak percaya? Ayuh membaca testimoni daripada ‘Star Coder’ hebat ini & ibu bapa mereka mengenai program iTrainKids.

Ini adalah pengetahuan yang benar-benar penting untuk generasi akan datang. Saya harap saya mempunyai akses kepada kursus iTrainKids semasa membesar!

Abu Huraira

ibu bapa

iTrainKids tahu cara membuat pengekodan menarik untuk kanak-kanak. Anak lelaki saya yang berumur 10 tahun pergi ke 2 kelas dengan mereka dan dia sangat menikmatinya!

Eliza Noordin

ibu bapa

Saya belajar cara mengekod Sprite saya sendiri, menukar warna mereka dan mencipta permainan saya sendiri. Ia sangat menyeronokkan!

Arianna Emily

Pengekod iTrainKids

Seronok melihat 2 anak lelaki saya belajar pengaturcaraan pada usia muda dan ia merupakan keluk pembelajaran yang baik untuk mereka.

Max Ng

ibu bapa

Sertai Komuniti kami

Melabur dalam yang terbaik untuk anak anda dan memperkasakan generasi masa depan kita dengan kemahiran masa depan.

1 +
Kursus
1 +
pelajar
1 +
negara

HANTAR PERTANYAAN ANDA

Wakil kami akan menghubungi anda dalam masa 48 jam. Sebagai alternatif, anda juga boleh whatsapp kami di 017-870 5113.

Address List

From coding apps and websites to developing exciting games and creating fun experiments, iTrainKids offers the most creative hands-on ways for children to learn all about science and technology

Copyright © 2019 iTrain Kids Sdn Bhd (1159500-P). All Rights Reserved.